Byens ældste pensionistklub

Luksusweekend i Potsdam

Tur 21

Fredag den 29. november – søndag den 1. december 2019

Dag 1
Opsamling fra Sct. Jørgens Park v/nr. 89-91 kl. 08.45.

Opsamling fra Kvægtorvet kl. 9.00.

Vi kører til Gedser og tager færgen til Rostock. Om bord får vi en lækker frokostbuffet med drikkevarer ad libitum. I Rostock bliver der tid til lidt grænsehandel, inden vi fortsætter til Potsdam, hvor vi kører en lille byrundtur og ser bl.a. Schloss Sanssouci og Neues Palais. Vi bliver indkvarteret på et lækkert 4* hotel, Seminaris Seehotel Potsdam, der ligger på bredden af Templiner See. Hotellet råder over en stor swimmingpool, sauna og fitnesscenter, så husk endelig badetøjet. Kl. 19.00 er der en lækker buffet i hotellets restaurant.

Dag 2
Der serveres en dejlig morgenbuffet på hotellet, og kl. 10.00 kører vi først forbi det berømte Schloss Cecilienhof, stedet hvor Churchill, Truman og Stalin besluttede Tysklands fremtid efter 2. verdenskrig. Herefter kører vi til Spandau for at besøge det store, spændende julemarked, og hvor vi spiser frokost for egen regning. Kl. 19.00 er der middag i separat lokale på hotellet, hvor duoen Butterflies spiller op til julebal.

Dag 3
Efter den store morgenbuffet er der kl. 10.30 afgang mod Rostock, hvor der bliver mulighed for at gøre nogle indkøb, inden vi tager med færgen. Der er igen stor buffet om bord med drikkevarer ad libitum. Vel ankommet til Gedser, sætter vi kursen mod Næstved, hvor vi forventer at være ca. kl. 18.45.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 2.875,-
Tillæg for enkeltværelse: Kr. 525,-
Betaling senest onsdag den 2. oktober 2019.


Prisen inkluderer:
√ Bustransport i moderne turistbus
√ 2 x overnatninger
√ 2 x morgenbuffet
√ 2 x frokost på færgen (ud- og hjemrejse)
√ 2 x aftenbuffet
√ Musikalsk underholdning lørdag aften
√ Dansk rejseleder
√ Obligatoriske skatter og afgifter