Byens ældste pensionistklub

Tur 17 - Julerejse til Bad Bramstedt

Onsdag den 30. november  – fredag den 2. december 2022

 

Afgang fra Sct. Jørgens park kl. 07.55 og fra GHR kl. 08.10 

Dag 1  Vi tager med færgen fra Rødby kl. 10.45, og efter ankomst til Puttgarden kører vi en smut omkring Burg for at handle, inden vi fortsætter til Eutin. 
Her besøger vi Eutin Slot, der med sine restaurerede saloner med loftsmalerier, stuk, pejse, fliser og originale møbler, gobeliner, lysekroner og malerier giver et autentisk billede af datidens prinse- og storhertug-boliger. I slottets restaurant får vi en let frokost, inden vi fortsætter til Hotel Tryp Bad Bramstedt, hvor vi tjekker ind ved 16-tiden. Middag på hotellet kl. 19.00.

Dag 2  Efter morgenmad tager vi til julemarked i Kiel. Der er masser af boder fyldt med glühwein, kager, julepynt og meget, meget mere på Rathausplatz, Holstenplatz og i den gamle bydel på Alter Markt. Her er der tid på egen hånd og frokost for egen regning. Kl. 15.00 mødes vi ved bussen og besøger et lille vaffelhus på vej hjem til hotellet, hvor vi spiser middag kl. 19.00.

Dag 3  Vi tjekker ud efter morgenmaden og kører til julemarked i Lübeck, hvor der er masser af spændende boder og butikker. F.eks. ligger der i Breitestrasse en berømt marcipanbutik og café, der hedder Niederegger. Ovenpå er der en fin salon, hvor der serveres marcipan-cappucino samt tykke, kalorierige kager, mens man sidder omgivet af store marcipanbuster af kendte tyskere.
Kl. 13.00 mødes vi i byens Ratskeller og spiser en varm frokost, inden vi samlet går til bussen og kører til Puttgarden, hvorfra færgen afgår kl. 16.45.
Vi forventer at være i Næstved ved 19-tiden.

Pris pr. person i dobbeltværelse: Kr. 2.975,-
Tillæg for enkeltværelse: Kr. 310,-
Depositum: Kr. 1.000,- betales senest den 22. juni 2022.
Restbeløb betales senest onsdag den 19. oktober 2022.