Byens ældste pensionistklub

Tur 8 - Holland med André Rieu koncert

Lørdag den 3. – onsdag den 7. juli 2021

Turen er flyttet til lørdag den 9. - onsdag den 13. juli 2022.


OBS!!  Afgang fra Kvægtorvet kl. 6.25 og fra Sct. Jørgens park kl. 6.40. 
  
Dag 1  Vi skal med færgen fra Rødby kl. 9.15, og efter ankomst til Puttgarden fortsætter vi sydpå. Undervejs holder vi passende pauser, og til frokost nyder vi Ørslevs medbragte håndmadder. Vi ankommer til vores hotel, Wyndham Garden, i byen Mettmann først på aftenen. Middag på hotellet

Dag 2  Dagen starter roligt, så efter morgenmaden er der tid til f.eks. at gå en lille tur i byen, da vi først tjekker ud kl. 11.00 og kører til Valkenburg. Her tager vi en byvandring med rejselederen, inden vi midt på eftermiddagen tjekker ind på hotel Schaepkens St. Fijt, hvor vi skal bo de næste tre dage.
Vi spiser en tidlig middag kl. 17.00, inden vi kører til Maastricht for at overvære udendørskoncerten med André Rieu og hans berømte Johann Strauss Orkester. Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

Dag 3  Om formiddagen tager vi på udflugt til et smukt kloster, der blev grundlagt af Cisterciensermunke i 1216, og som fungerede som kloster helt op til 2001. Vi får en rundvisning og smager på øl fra klosterets eget bryggeri. En spadseretur i haven med mange forskellige spændende træer er værd at bruge lidt tid på.
På vejen tilbage til Valkenburg gør vi et kort ophold ved mindestedet for faldne amerikanske soldater.
Eftermiddagen er til fri disposition, og man kan f.eks. sammen med rejselederen besøge de gamle mergelgrotter (entré IKKE inkl.). De har gennem århundreder tjent som hemmelige veje og gemmesteder under krige og belejringer, og fungerede som beskyttelsesrum for befolkningen og amerikanske soldater under 2. verdenskrig 
Middag på hotellet.

Dag 4  Efter morgenmaden er der afgang til Maastricht. Vi går en byrundtur med rejselederen og ser bl.a. katedralen St. Servaas og den berømte bro, St. Servaasburg. Herefter er der tid på egen hånd til frokost og shopping.
Kl. 14.30 kører bussen til Apostelhoeve, Hollands største og ældste vingård. Velkendte vine som Riesling, Pinot Gris, Barriques, Müller-Thurgau og mange flere bliver produceret her.
Middag på hotellet.
 
Dag 5  Når vi har spist morgenmad, starter hjemrejsen. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning er for egen regning. Ca. kl. 18.00 ankommer vi til Rødby og kører derefter til opsamlingsstederne. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 4.980,-
Enkeltværelser er IKKE muligt.
Betaling af restbeløb senest onsdag den 12. maj 2021.

Prisen inkluderer:

  • Bustransport i 4* turistbus
  • 4 x overnatning
  • 1 x håndmadder på udrejsen
  • 4 x morgenbuffet
  • 4 x middag
  • 1 x koncertbillet kat. 2, blok B2 
  • Vingårdsbesøg inkl. vinsmagning
  • Byrundtur i Valkenburg og Maastricht
  • Klosterbesøg inkl. ølsmagning
  • Dansk rejseleder på hele turen