Byens ældste pensionistklub

Tur 3 - Mallorca

Lørdag den 15. – 22. april 2023

Afgang fra Sct. Jørgens park kl. 06.30 og fra GHR kl. 06.45 

Kun ti minutters gang fra  sandstranden i Palma Nova ligger  4* Hotel Globales Mimosa. God og central beliggenhed med kort afstand til den hyggelige strandpromenade i Palma Nova. Rart sted at ose/shoppe i de mange butikker eller blot slappe af på en af de mange cafeer. Husk også at nyde hotellets faciliteter - ikke mindst en forfriskning i hotellets poolbar.

Om Hotel Globales Mimosa
Det 4-stjernede hotel ligger 400 meter fra Palmanova-stranden. Hotellet har stor udendørs swimmingpool, solterrasse, tennisbane, buffet-restaurant, bar ved poolen og snackbar. Værelserne har balkon med udsigt over swimmingpoolen eller resortet, aircondition og tv. Lyse og komfortable værelser. 

Udflugter
På rejsen skal vi på 2 udflugter i løbet af ugen.

Den gyldne dal – inkl. let frokost:
Turen går til appelsinplantagen ”Sa Vinyassa”, som ligger i udkanten af Sollér
Her åbner ægteparret Juan og Sebastiana deres hjem op, så vi får lov til at komme bagom den 100% økologiske produktion af appelsiner, citroner og mange andre frugter. Det er en oplevelse for alle sanser, når vi går en tur 
gennem haven og ser de mange forskellige sorter, som Juan og Sebastiana byder på. Her er en vidunderlig udsigt, himmelsk blomsterduft, et farvespil af grønne træer med farverige blomster og frugter. Vi slutter med at smage et skønt, hjemmelavet, traditionelt måltid hos værtsparret i Den Gyldne Dal.
Der bliver også mulighed for at handle i deres lille fine gårdbutik, der sælger lækre specialiteter fra appelsinplantagen og Den Gyldne Dal

Dragegrotterne:
Turen går til de berømte drypstenshuler, nemlig Dragegrotterne, som ligger lige uden for byen. Her går vi ad smalle passager ned ad trapper, mens vi beundrer de oplyste drypstensformationer. 
Når vi er kommet 25 meter ned i grotten, kommer vi til Europas største underjordiske sø, Martell-søen. Her vil vi overvære en lille klassisk koncert, til synet af et meget smukt lysshow kaldet solopgang. Fortryllelsen brydes, når vi går ad de ca. 119 trappetrin op til virkeligheden igen.

All-inclusive inkluderer:

  • Morgenbuffet  kl. 08.00-10.00 
  • Frokost kl. 13.00-15.00 
  • Aftensmad kl. 17.30-20.30.
  • Drikkevarer til måltiderne – vand, sodavand, øl og vin (lokale mærker).
  • Drikkervarer fra hotellets barer (bl.a. vand, sodavand, øl, vin, sangria, drinks, kaffe og te) 
  • All Inclusive gælder indtil kl. 24.00.  På afrejsedagen slutter all inclusive kl. 12.00