Byens ældste pensionistklub

Tur 14 - Jul i Göteborg

Fredag den 29. – lørdag den 30. november 2024

Afgang fra Sct. Jørgens Park kl. 07.15 og fra GHR kl. 07.30. 

Dag 1  Busopsamling og kørsel til Helsingør, hvor vi skal med færgen til Hälsingborg. Vi kører mod Göteborg og gør stop på halvvejen for at spise frokost på en restaurant. Vi ankommer til Göteborg først på eftermiddagen og kører direkte til Liseberg, hvor der er skruet helt op for julemagien. Her venter millioner af julelys, juleboder, nisselandsby, sneklædte juletræer og meget mere. Der er god tid til at gå på opdagelse, inden bussen kører os til hotellet, hvor der venter en dejlig middag ekskl. drikkevarer.

Dag 2  Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi kører en times tid og når til Tjolöholms Slott, der er opført i 1898-1904 i tudorstil. Hver jul danner slottet rammen om et storslået julemarked med kunsthåndværk og madudstillere fra hele landet. Stuerne på slottet er pyntet op til jul, og juletræet i den store sal er klædt i hvidt og sølv. Der er tid til at handle i de mange boder og butikker samt spise frokost for egen regning, inden vi kører mod Hälsingborg og tager færgen kl. 16.00 til Danmark.
Vi er retur i Næstved kl. ca. 18.45.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 2.745,-
Tillæg for enkeltværelse i alt: Kr. 500,-

Depositum: Kr. 1.000,- betales senest 8 dage efter tilmelding.
Betaling af restbeløb senest onsdag den 30. oktober 2024

Prisen inkluderer: Bustransport, 1 x overnatning inkl. morgenmad, frokost på udrejsen, 2-retters middag dag 1, entré Liseberg, entré Tjolöholm, dansk rejseleder.
 

Afgange og priser

UdgåendeDestinationLedige pladserPris fra
29/11Tur 14 - 2 dages julerejse til GöteborgMere end 82.745,-Bestil