Byens ældste pensionistklub

Tur 7 - Holland med André Rieu koncert

Lørdag den 9. – onsdag den 13. juli 2022

 

Turen er udsolgt. Men venteliste forefindes

Afgang fra Sct. Jørgens park kl. 6.25 og fra GHR kl. 06.40. 

Dag 1  Vi skal med færgen fra Rødby kl. 9.15, og efter ankomst til Puttgarden fortsætter vi sydpå. Undervejs holder vi passende pauser, og til frokost nyder vi Ørslevs medbragte håndmadder. Vi ankommer til vores hotel, Wyndham Garden, i byen Mettmann først på aftenen. Middag på hotellet

Dag 2  Dagen starter roligt, så efter morgenmaden er der tid til f.eks. at gå en lille tur i byen, da vi først tjekker ud kl. 11.00 og kører til Valkenburg. Her tager vi en byvandring med rejselederen, inden vi midt på eftermiddagen tjekker ind på hotel Schaepkens St. Fijt, hvor vi skal bo de næste tre dage.
Vi spiser en tidlig middag kl. 17.00, inden vi kører til Maastricht for at overvære udendørskoncerten med André Rieu og hans berømte Johann Strauss Orkester. Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

Dag 3  Om formiddagen tager vi på udflugt til et smukt kloster, der blev grundlagt af Cisterciensermunke i 1216, og som fungerede som kloster helt op til 2001. Vi får en rundvisning og smager på øl fra klosterets eget bryggeri. En spadseretur i haven med mange forskellige spændende træer er værd at bruge lidt tid på. På vejen tilbage til Valkenburg gør vi et kort ophold ved mindestedet for faldne amerikanske soldater.
Eftermiddagen er til fri disposition, og man kan f.eks. sammen med rejselederen besøge de gamle mergelgrotter, der i århundrede har været gemmested for såvel riddere som befolkningen under belejringer, og som tjente som beskyttelsesrum under 2. verdenskrig (entré IKKE inkluderet).
Middag på hotellet.

Dag 4  Efter morgenmaden er der afgang til Maastricht. Vi går en byrundtur med rejselederen og ser bl.a. katedralen St. Servaas og den berømte bro, St. Servaasburg. Herefter er der tid på egen hånd til frokost og shopping.
Kl. 14.30 kører bussen til Apostelhoeve, Hollands største og ældste vingård. Velkendte vine som Riesling, Pinot Gris, Barriques, Müller-Thurgau og mange flere bliver produceret her.
Middag på hotellet.

Dag 5  Når vi har spist morgenmad, starter hjemrejsen. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning er for egen regning. 
Ca. kl. 18.00 ankommer vi til Rødby og kører derefter til opsamlingsstederne. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 5.135,-
Enkeltværelser er IKKE muligt.
Betaling af restbeløb senest onsdag den 8. juni 2022.